Cau el fortí de Badalona (0-2)

0
    31

El Seagull va patir la primera derrota de la temporada a l’Estadi Municipal de Badalona davant l’AEM (0-2). Les ‘gavines’ van lluitar durant els 90 minuts però no van poder superar la sòlida defensa visitant.

El domini durant el primer temps va ser de color blau, tot i que aquesta superioritat no es va poder traduir en cap gol. El conjunt d’Ana Junyent va generar prou ocasions durant els primers 45 minuts per avançar-se al marcador però cap va avançar les badalonines. Nuria Garrote, Irina i Ainhoa Marín ho van tenir a prop en un tram inicial força ofensiu de les ‘gavines’.

Sense patir en defensa i sense que Itziar tingués prou feina sota pals, el Seagull va continuar generant perill. Rocío va estavellar una pilota al pal i Valeriano no va poder finalitzar la jugada al fons de la xarxa en el refús. Una llàstima de jugada abans de marxar ambdós conjunts a vestidors.

A la represa, l’AEM es va avançar amb una diana de cap d’Alexia i, uns minuts més tard, la mateixa protagonista va augmentar la diferència després d’aprofitar un refús al travesser. 0-2 i reacció impossible d’un Seagull que ho va intentar sense trobar porteria.

Aquesta és la primera derrota de les badalonines a l’Estadi però el Seagull segueix líder en solitari, amb 4 punts de marge amb l’AEM, segon classificat.