CCOO denuncia la manca de manteniment a les instal·lacions esportives

  0
  46

  El sindicat de CCOO de l’Ajuntament de Badalona ha denunciat aquest dilluns la manca de manteniment a les instal·lacions esportives de la ciutat i que en els darrers mesos ha provocat ensurts greus als infants que fan ús dels pavellons, camps de futbol i pistes esportives municipals arreus de la ciutat.

  COMUNICAT

  El passat dimarts 4 de maig de 2021, va succeir un nou accident a les instal·lacions esportives de Badalona. Una tanca metàl·lica que no estava correctament subjectada va caure sobre una infant  i li va provocar ferides importants al cap, en el Camp Municipal de Montigalà. Després de fer una visita en el lloc de l’accident, CCOO hem pogut comprovar que moltes de les tanques estan subjectades amb brides de plàstic i constitueixen un clar risc a la seguretat de les persones treballadores i usuàries.

  Hem d’assenyalar que aquest és el segon accident sofert per un infant en les instal·lacions
  esportives de la ciutat en els darrers mesos, tenint en consideració el greu accident sofert per un infant de 12 anys en Poliesportiu de Sistrells el passat mes de novembre de 2020, al qual va caure una cistella de bàsquet de contrapesos fora de normativa. CCOO considerem que aquesta successió d’accidents és una clara mostra de la greu mancança de manteniment i del lamentable estat de degradació que pateixen les instal·lacions esportives de Badalona des de fa molts anys, essent un fet que encara resten pendents d’execució diverses resolucions de la Inspecció de Treball sobre la seguretat d’aquests equipaments, derivades de denúncies presentades per CCOO, algunes de les quals fan referència a les cistelles mòbils que van provocar l’accident mencionat.

  Així mateix, hem de recordar que l’Ajuntament de Badalona tampoc no ha donat resposta a la sol·licitud d’informació en virtut de la llei de transparència presentada pel nostre sindicat el passat 27 de novembre de 2020 en relació a les cistelles de bàsquet fora de normativa ubicades a les instal·lacions esportives i altres qüestions relatives a la seguretat en els equipaments municipals.

  Des de CCOO, sol·licitem al govern municipal que adopti mesures immediates per a diagnosticar i corregir aquestes situacions de risc i evitar que aquestes lamentables situacions segueixin succeïnt-se.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí