Francesc Rodríguez, campió de Catalunya de 10.000m marxa

0
    28
    UGE Badalona

L’atleta de la UGE Badalona, Francesc Rodríguez, s’ha proclamat campió de Catalunya de
    10.000m marxa al Campionat de Catalunya Màster, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Palafrugell.

En Francesc, que pertany a la categoria màster 45-49, ha arrencat la cursa amb molt bones sensacions. Només iniciar la prova, l’atleta s’ha situat en primera posició i ha aconseguit mantenir-la amb molt bon ritme fins al final. L’objectiu de Rodríguez era baixar dels 48 minuts. Durant la primera meitat de la prova, l’atleta ha aconseguit seguir el ritme que s’havia marcat, però a mitja cursa la calor ha fet estralls i ha dificultat el darrer tram dels 10.000m. Tot i això, en Francesc s’ha emportat l’or de la prova amb una marca de 48:57.8’.

L’atleta de la UGE Badalona ha aconseguit destacar als 10.000m marxa amb un avantatge de set minuts respecte al segon classificat, i de dotze minuts respecte al tercer. |Marta Guirao (UGE Badalona)