CDC engega a Badalona la campanya ‘Benvinguts al futur’ amb el diputat Jordi Turull

  0
  merce rius.jpg

  22/06/2015 – La seu local de CDC acollirà aquest dilluns la primera trobada de debat dins el marc de la campanya ‘Benvinguts al futur’ que el partit engega a totes les comarques. 

  La seu local de CDC acollirà aquest dilluns la primera trobada de debat dins el marc de la campanya ‘Benvinguts al futur’ que el partit engega a totes les comarques. Obert a militants i simpatitzants de Badalona, Sant Adrià i Santa Coloma, l’acte comptarà amb la intervenció del portaveu parlamentari convergent Jordi Turull.

   

  Amb aquesta iniciativa, Convergència pretén explicar “la situació del país” des del punt de vista del partit, plantejar temes que afecten el dia a dia de la gent perquè els participants puguin fer les seves aportacions i, d’aquesta manera, recollir la postura de la ciutadania.

   

  La presidenta comarcal de Convergència al Baix Besòs, Mercè Rius, destaca que “des del partit s’explicarà el context actual del país en relació amb les polítiques del Govern espanyol i de deixar clar que la independència és la única manera de millorar la vida dels ciutadans, després d’haver esgotat totes les altres vies possibles d’encaix”.

   

  Aquestes trobades de debat es dividiran en cinc parts. En primer lloc hi haurà una presentació a càrrec del responsable territorial on s’explicarà la metodologia. Seguidament, un dirigent polític del partit, en aquest cas Jordi Turull, farà la intervenció política i es projectarà un audiovisual. Els participants es dividiran en grups on faran les seves aportacions i, finalment, s’exposaran les principals conclusions durant la cloenda. Les aportacions es traslladaran a la Convenció Nacional que Convergència celebrarà el proper mes de juliol.