CDC recull 400 quilos de menjar pel Banc d’Aliments en tres hores

  0
  58
  foto.JPG

  08/06/2013 – Els convergents van fer una recollida a les portes del Mercat Torner durant el matí d'ahir; tenen previst repetir l'acció el proper divendres al Mercat Maignon i, posteriorment, a altres mercats.

  Més de 400 quilos de menjar, fonamentalment oli, arròs, pasta i llegums, van recollir militants i simpatitzants de Convergència Democràtica de Catalunya ahir al matí, en tres hores, davant una de les portes d’accés al Mercat Torner de Badalona.

   

  Aquesta és la segona ocasió que Convergència organitza una acció d’aquest tipus, després de l’èxit que van suposar els 750 quilos recollits en tot un dia durant el passat Sant Jordi, que també van ser lliurats al Banc dels Aliments de Badalona. Amb els productes recollits avui, ja s’ha superat la tona de productes de primera necessitat que CDC ha lliurat al Banc dels Aliments de la ciutat.  

   

  El president del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Badalona i diputat al Parlament, Ferran Falcó, ha agraït la col·laboració dels veïns, i ha explicat que “aquesta iniciativa pretén que els ciutadans tinguin un punt més de lliurament d’aliments a una institució, el Banc dels Aliments, que sap perfectament a qui han d’arribar tots aquests productes”. “És la nostra petita contribució a un moviment de solidaritat que s’ha reforçat en els darrers temps, arran de la constatació que cada dia són més les famílies que ho passen malament i que la situació de les administracions públiques no els permet donar l’abast ni arribar amb l’efectivitat amb què arriben entitats com el Banc dels Aliments o Càrites Diocesana”.

   

  Finalment, Falcó ha anunciat que el divendres de la setmana vinent es continuarà la recollida al Mercat Maignon, i posteriorment a altres mercats municipals de la ciutat.