ICV-EUiA Badalona denúncia la privatització de l’aigua pública

    0

    08/06/2013 – La coalició considera que la qualitat de l'aigua disminueix i les tarifes augmenten, perjudici directa per a la ciutadania.

    ICV-EUiA va organitzar un acte públic aquest dijous al local de l’AVV Juan Valera amb el lema “Ens roben els rius, ens apugen l’aigua”, i amb la reivindicació “L’aigua és un bé comú que no pot estar gestionat per empreses privades amb ànims de lucre”.  

     

    La trobada, presentada per la regidora municipal Asun Garcia i amb lap resència de la consellera metropolitana d’ICV-EUiA Janet Sanz i de Cesar Guia, de la Plataforma Aigua és Vida, anava encaminada a enaltir l’objectiu de recuperar la gestió pública de l’aigua. Una de les principals denúncies de la coalició, i per la qual hi ha previst fer més actes, és la privatització d’Aigües Ter-Llobregat i les conseqüències que té per la ciutadania, “tant pel que fa a la qualitat de l’aigua, com a l’agument de tarifes”. “Això significa una pèrdua de drets i un risc evident de posar en perill el medi ambient”. Els ecosocialistes també van defensar que cal ajudar des de l’administració a aquelles famílies que no puguin pagar la seva factura de l’aigua.