Celebrant el premi amb victòria (66-58)

  0
  {6C612043-C29F-4DDA-8EAB-5800E4064C9C}flexible.jpg

  21/01/2016 – El Nadezhda Orenburg d’Anna Cruz suma el vuitè triomf del curs a la fase de grups de l’Eurolliga, derrotant el Bourges Basket francès.

   

  El guardó ‘Premi Gigantes 2015 Espanyola pel Món’ concedit a Anna Cruz per la Revista Gigantes tindria el millor complement possible. La jugadora badalonina no es podria desplaçar a Madrid per assistir a la gala anual que cada any organitza la publicació, però enviaria un vídeo agraint el premi.

   

  El Nadezhda estava preparant una nova jornada de l’Eurolliga femenina, compromís que es celebraria ahir a l’Orenburg Sport Hall. El conjunt dirigit per Roberto Íñiguez duria la iniciativa des del primer parcial (17-10), tot i arribar al descans amb només un punt d’avantatge vers el Bourges Basket (32-31).

   

  La sortida del tercer període semblaria ser definitiva per les russes (41-43), però el bloc francès seria capaç de situar-se a només tres punts gràcies a un triple de Celine Dumerc (55-52). L’amenaça del Bourges obligaria Roberto Íñiguez a fer sortir DeWanna Bonner a pista i a la nord-americana no li tremolaria el pols per decidir el partit.

   

  A 6:50 pel final, Bonner lideraria un parcial de 9 a 0 anotat set punts seguits i donant una gran assistència a Angelina Robinson. L’aparició de la jugadora d’Alabama, autora de 20 punts i 9 rebots, enterraria totes les opcions del Bourges Basket, deixant l’encontre totalment sentenciat a menys de dos minuts per la conclusió (64-52).

   

  Anna Cruz jugaria un total de 27 minuts, aconseguint uns números de 8 punts, 4 rebots i 3 assistències. La jugadora badalonina tornaria a ser important en la rotació d’un Nadezhda que és segon al seu grup de l’Eurolliga (8/3). El conjunt d’Orenburg tornarà a afrontar un compromís continental el pròxim 27 de gener, visitant la pista de l’Agü Sport (5/6).