Centenars de motoristes recorren Badalona, Montgat i Tiana per les malalties minoritàries

  0
  Foto 5-11-17 11 10 30.jpg

  06/11/2017 – En la sisena Matinal Motera, que pretén recollir fons per l’Institut Germans Trias i Pujol.

  Uns 120 motoristes d’arreu de Catalunya es van donar cita aquest diumenge, 5 de novembre, en la consolidada Matinal Motera Solidària amb les malalties minoritàries pedriàtiques, que enguany ha arribat a la sisena edició de la mà de l’Associació de Veïns del Turó d’en Caritg i l’Associació de Comerciants Salut Alta-Pau Piferrer.

   

  La jornada començava al voltant de les 10 del matí amb la sortida de la concentració motera des de l’avinguda Caritg, que donava inici a un recorregut de 20 quilòmetres pels carrers de les ciutats de Badalona, Montgat i Tiana, fins a tornar al punt de sortida. Tot just després, la festa es va concentrar a la plaça del Caritg, on es donava pas a les actuacions dels grups Naranjo i Vis & Vis i la cantant Naranjo. També, a la botifarrada solidària per recaptar fons per a l’Institut Germans Trias i Pujol.

   

  A la plaça es va instal·lar una desena de paradetes de comerciants, tallers i d’alimentació, entre altres. Un sorteig d’un viatge per un cap de setmana va posar el punt final a la jornada.