Belles Arts retrata Badalona al Centre Cívic Dalt la Vila

  0
  Foto 3-11-17 20 16 31.jpg

  06/11/2017 – Una trentena de pintors exposen les seves millors obres sobre els paisatges i els espais més emblemàtics de la ciutat.

   

  Des del passat divendres el Centre Cívic Dalt la Vila acull l’exposició ‘La nostra ciutat’, a càrrec dels pintors del grup Belles Arts del Museu de Badalona.

   

  Es tracta d’una mostra d’una trentena de pintures realitzades amb oli, aquarel·la, acrílic i tècniques mixtes, entre altres, en el qual pintors com Pedro Baos, Elena Cabezas, Luisa Heredia o Anton Subirats, entre altres han volgut retratar la ciutat de Badalona amb l’art de la pintura.

   

  Els barris de Dalt la Vila i Canyet, el Monestir de Sant Jeroni de la Murtra, el Pont del Petroli, el Port de Badalona, el metro de Pep Ventura, el parc de Ca l’Arnús, la rectoria de l’església de Santa Maria i carrers com Fluvià i Banyoles, són algunes de les imatges que es podrà visitar gratuïtament fins al 24 de novembre, de dilluns a divendres, de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

   

  El grup de Belles Arts Museu de Badalona és una entitat que va néixer l’any 1949 amb l’objectiu d’aplegar a totes les persones amb inquietuds artístiques, tant si en practiquen alguna com si no, amb l’ànim de progressar en el coneixement de l’art i compartir les vivències que el conjunt de les arts proporcionen en trobades, exposicions, viatges i altres activitats que realitza l’associació.