Centenars d’infants realitzen el XII Entrenament de Germanor de Judo

  0
  AJB.jpg

  19/05/2014 – L'entrenament es va realitzar al Club de l'Associació Judo Baetulo en què van participar nens i nenes de diferents escoles i clubs judistes d'arreu de Catalunya.

  El passat dissabte, 17 de maig, es va realitzar el XII Entrenament de Germanor de Judo on van participar prop d’un centenar de nens i nenes en dos torns d’edat, fent entrenaments lúdics pels més petits i més competitius pels més grans, dirigit per l’entrenador de l’Associació Judo Baetulo i cinturó negre 7è DAN, Jordi Garcia.

   

  La trobada va tenir lloc al Club de l’Associació Judo Baetulo i van participar infants de les escoles Voramar de Barcelona, Betúlia, Maristes i Minguella de Badalona, i també dels clubs de judo Aspa de Masnou, Amics de Teià i de Granollers.

   

  Tots els participants van aprofitar l’entrenament i els pares i mares van poder seguir les evolucions dels seus fills veien com practiquen aquest esport de lluita de caire educatiu, on són màximes, el respecte, l’educació, el companyerisme i la disciplina, entre altres aspectes que fan d’aquest esport una activitat recomanada pel seu contingut psicomotriu que ajuda al desenvolupament de nens i nenes.