El pàrquing d’El Viver acull una exposició de Badalona

  0
  Photo 16-05-14 19.19.33.jpg

  19/05/2014 – Per primer cop el pàrquing d'El Viver acull una mostra d'imatges de la ciutat a càrrec de la Penya Fotogràfica de Badalona. L'exposició romandrà oberta fins el 30 de juny.

  Per primer cop el pàrquing de l’edifici El Viver (avinguda President Companys, s/n) acull una exposició de fotografies de la ciutat de Badalona realitzada per la Penya Fotogràfica de Badalona amb la col·laboració de l’Ull de Badalona, i sota el lema ‘Fent Badalona. Implicats amb la cultura’.

   

  La tarda del passat divendres, 16 de maig, s’inaugurava aquesta mostra en què s’exposen un total de 26 imatges d’actes culturals com les Festes de Maig, espais emblemàtics com el monestir de Sant Jeroni de la Murtra, el Museu o el Port de Badalona, parcs i jardins com el Parc de Can Solei i Ca l’Arnús, entre altres, que els membres de la Penya Fotogràfca han tornat a voler expressar els seus sentiments a través de la fotografia.

   

  La inauguració va anar a càrrec del conseller delegat de l’empresa municipal d’Engestur, Tomás Vizcaíno, i el president de la Penya Fotogràfica de Badalona, Felicià Sabater, en què agreix a l’empresa municipal a realitzar el seu objectiu, “apropar la cultura a espais pocs habituals com pot ser un pàrquing”.

   

  L’exposició romandrà oberta a tot el públic fins el 30 de juny i l’associació fotogràfica desitja que aquesta exposició arribi a altres pàrquings municipals de Badalona.