Cinema pels infants ingressats: Can Ruti serà seu de FILMETS

  0

  La 47a edició de FILMETS Badalona Film Festival, que es farà del 22 al 31 d’octubre, començarà amb una Sessió Inaugural que portarà diversos directors, actors i actrius fins al Teatre Zorrilla de Badalona. Aquesta sessió es farà el divendres 22 d’octubre, a les 20 hores, i presentarà 10 curtmetratges destacats, entre ells un curt que va ser candidat als premis Oscar i una ‘première’ internacional.

  A la Sessió Inaugural de FILMETS es podrà veure un curtmetratge que l’any 2020 va ser candidat a l’Oscar en la categoria de millor curt de ficció: ‘The letter room’, protagonitzat per Oscar Isaac. És un curt nordamericà, dirigit per la directora danesa Elvira Lind i que es va estrenar al festival de cinema HollyShorts.

  La pel·lícula que obrirà el festival FILMETS 2021 serà una ‘première’ internacional: ‘Mi querido Juan Manuel’, un curtmetratge de 17 minuts protagonitzat per Maria Molins, Miguel Ángel Jenner i Michelle Jenner, i dirigida per José Luis López Ortiz.

  També es presentarà la pel·lícula ‘A wish upon a satellite’, dirigida per Leeni Linna, una jove directora estoniana de la qual se’n sentirà a parlar molt els propers anys. El curtmetratge ‘Survivers’, dirigit per Carlos Gómez-Trigo, també es podrà veure en el dia inaugural. FILMETS presenta un total de 237 curmetratges a competició que es podran veure en 27 sessions competitives, de les quals 21 seran presencials.

  Can Ruti, seu oficial

  FILMETS tindrà per primera vegada en la seva història 4 seus oficials: el Teatre Zorrilla de Badalona, l’Institut français de Barcelona, els cinemes Can Castellet de Sant Boi de Llobregat i l’Hospital Germans Trias (conegut popularment com l’Hospital de Can Ruti), que s’estrena com a seu oficial del festival.

  Així, tots els infants ingressats a la zona pediàtrica podran veure curtmetratges infantils al televisor de les seves habitacions. I a la resta d’habitacions de l’hospital s’hi projectaran curts de la Secció Oficial. Per veure aquestes pel·lícules ningú haurà de pagar perquè s’oferiran pel canal corporatiu de l’hospital, que és gratuït. Finalment, a la Sala d’Actes de l’hospital es projectaran curts per als professionals de l’hospital i pels estudiants universitaris que hi ha.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí