Cinquè en individual i quart lloc en equips per a Jordi Garcia al campionat d’Espanya de Pontevedra

0
    32

14/06/2017 – El triatleta badaloní frega el podi amb el Fasttriatlon-CN Montjuïc, però una caiguda d’un dels seus companys els acaba penalitzant massa.

Jordi Garcia continua afrontant un calendari de competició de primer nivell d’exigència. El passat cap de setmana, el triatleta de Badalona es va desplaçar fins a Pontevedra, seu del campionat d’Espanya de triatló per equips en la categoria de Primera Divisió.

En aquest campionat d’Espanya cada equip hi participava amb deu components i la suma de les puntuacions de tots donava la classificació final. En categoria individual, Jordi Garcia va creuar la meta en cinquena posició (57:34), a pocs segons del guanyador, Pablo Dapena (57:10).

“En el tram de natació vaig sortir dins del grup de líders, però en el sector de bicicleta hi ha haver una escapada de tres corredors. Ens va tocar treballar molt dur en equip per intentar neutralitzar-los i jo personalment vaig haver de fer un desgast important. No vam ser capaços de controlar bé la cursa”, ens apunta Garcia, ja de tornada a Badalona.

“La veritat és que ens vam quedar a pocs punts del podi. Una caiguda patida per un company d’equip ens va penalitzar sense sumar uns punts vitals”, afegeix el triatleta sorgit al CN Badalona.