Circol i SAN volen la permanència

0
    68
    La Penya B guanya a Tona

Cap de setmana positiu per als equips badalonins de bàsquet. Circol i Sant Andreu Natzaret van sumar dues victòries que poden ser vitals en la seva lluita per mantenir les seves respectives categories. Minguella i Ademar guanyen a Copa Catalunya, i presenten candidatura a l’ascens a Supercopa. Badalonés se situa líder en solitari a Primera Catalana, mentre que el femení de la Penya continua la seva lluita amb el CN Terrassa com a colíders de la Primera Catalana

Vital victòria del Circol
    El Coto va sumar la victòria contra el Cerdanyola (73-70), un triomf clau per a les seves aspiracions de permanència a Supercopa. Els de Coro van dominar el partit, el qual es va complicar en el seu tram final. Un triple de Ramon Nogales i els tirs lliures van decidir el partit. Marc Jerez va ser el millor amb 16 punts.

Ademar i Minguella somien amb l’ascens
    Maristes Ademar guanyava a la pista del SAFA Claror (70-83). . Els Badalonins van alvar una situació compromesa en el tercer quart per sumar un nou triomf, que al final va ser amb una relativa comoditat. Marc Canillas (20p, 3 triples), i Quim Franch (17p), van ser els més destacats. La Minguella va haver d’aixecar un resultat advers contra el Vic, (81.72). Els de Casagemes perdien al descans de tretze (27-40). Un parcial de 14 a 0 en el tercer quart va capgirar el marcador. Sergi Rourera, amb 27 punts, va ser l’home clau d’aquest partit

Badalonés líder en solitari
    Els Dimonis guanyaven el derbi contra Circol B (63-69). El trident Roger Marcos, Noé Albert i Ferran Crisol, van ser letals. La UB Llefià tornava de Rubí amb victòria. (73-81), amb Alex Eñeso amb 27 punts. Victòria molt important del Sant Andreu Natzaret contra Sant Nicolau (79-64), amb un espectacular Nil López, (36p, 8 triples. Minguella B i Sant Josep perdien a casa, contra La Salle Manresa i Castellar

La Penya B colíder
    Triomf a Tona del femení b de la Penya, (52-68). Les verd-i-negres van dominar durant tot el partit. Clàudia Agulló i Martina Monton, amb 14 punts, van ser les més destacades. Llefià va perdre contra Manresa, mentre que la Minguella guanyava a la pista del Sant Nicolau.