CiU critica la inactivitat al viver d’empreses municipal de Les Guixeres

  0
  13-11-28FotoViverEmpreses.JPG

  09/12/2013 – La federació pressiona per saber si ja s'ha posat en marxa o continua tancat; fonts municipals argumenten que encara s'han d'adjudicar els espais a través d'un "procediment concurrent".

  CiU Badalona ha demanat al govern del PP que expliqui si hi ha alguna mena d’activitat al viver d’empreses existent al polígon de Les Guixeres, una instal·lació municipal dedicada a acollir projectes emprenedors en fase inicial.

   

  El líder local de CiU, Ferran Falcó, ha manifestat que “que alguns dies les instal·lacions estaven tancades”, i posa en dubte si l’Ajuntament ha buscat o no algun projecte d’emprenedoria “que vegi l’equipament com un espai adequat per a iniciar una activitat”.

   

  En aquest sentit, Falcó ha demanat explicacions públiques sobre l’estat actual de l’equipament, sobre el seu nivell d’ocupació, i sobre les gestions realitzades per a atraure-hi projectes d’emprenedors locals a les instal·lacions, presentades el passat mes d’abril.

   

  El Viver d’Empreses es troba en unes instal·lacions del carrer Energia 16, al polítgon de Les Guixeres, i té 8 despatxos amb entre 22 i 6 metres quadrats, a més de zones amb serveis comuns i sales de reunions.

   

  Fonts municipals esclareixen que el viver d’empreses encara no s’ha obert “atès que, malgrat que ja estan a disposció d’Engestur els projectes d’emprenedoria, els espais disponibles s’han d’adjudicar als beneficiaris d’acord al que disposa el reglament”. 

   

  Engestur ha rebut més d’una dotzena de sol·licituds que s’ajusten als requisits; en canvi, a les instal·lacions només hi ha disponibles vuit espais, que s’hauran “d’adjudicar d’acord a un procediment concurrent”.