Al Sant Josep li fallen les forces al final (76 a 73)

  0
  j9.JPG

  12/11/2013
  Els parroquials, que tenien 4 baixes, no van estar prou frescos al tram final a la pista del Fontcastellana

  El Sant Josep va patir la 2a derrota seguida -la 3a de la temporada- en caure a la pista del Fontcastellana per 76 a 73

  Els parroquials es presentaven a Barcelona amb 4 baixes que van mermar el seu nivell de joc i sobretot la regularitat durant el partit. A més, el júnior de l'entitat jugava a la mateixa hora pel que no van poder recórrer a més efectius.

  Així, ja d'inici amb la bona sortida del Fontcastellana, el Sant Josep va haver de remuntar i pagar l'esforç que comporta fer-ho. 
  Els locals van sortir molt forts, amb un gran encert exterior i aprofitant la ja habitual feblesa dels parroquials per tancar el rebot defensiu (24 a 12).

  Al 2n període, des de la defensa i utilitzant les pressions que el Sant Josep acostuma a deixar pel tram final, els badalonins van capgirar el marcador i van marxar als vestidors 5 amunt (34 a 39). Xavi Gonzàlez era el més destacat amb 18 punts.

  A la represa, la igualtat es va mantenir fins el tram final. La bona tasca dels exteriors (Diego, Oliveres i Arimont) mantenia al Sant Josep, que a falta de 4 minuts guanyava de 4. 

  El Fontcastellana però, ho va seguir intentant, i quan quedava un minut es va poder posar 3 amunt. La falta de rotació havia deixat molt cansats als parroquials, que no es van veure amb forces ni amb temps per acabar guanyant.


  El Sant Josep tindrà la oportunitat de refer-se dissabte a les 19:30 a casa contra l'Ipsi d'Anton Regal