CiU critica PP i PSOE per governan “en coalició per mantenir el centralisme”

  0
  ciu tremosa.jpg

  14/05/2014 – El cap de llista i el número de 2 de CiU a les Eleccions Europees, Ramon Tremosa i Francesc Gambús, van participar ahir de l’acte de campanya al Barcelonès Nord celebrat al Teatre Principal de Badalona davant d’unes 400 persones.

  El cap de llista i el número de 2 de CiU a les Eleccions Europees, Ramon Tremosa i Francesc Gambús, van participar ahir de l’acte de campanya al Barcelonès Nord celebrat al Teatre Principal de Badalona davant d’unes 400 persones. Tremosa, que va ser presentat pel líder de CiU a Badalona, Ferran Falcó, va afirmar que “PP i PSOE de facto governen en coalició per mantenir el centralisme d’estat”.

   

  El candidat de la federació va exemplificar el “pacte entre PP i PSOE” amb la votació “contra el dret a decidir dels catalans, per mantenir i defensar l’statu quo madrileny” o amb la gestió dels principals ports i aeroports d’Europa, que, a diferència de l’Estat espanyol, es fa de manera “individualitzada amb els ajuntaments, oberta al sector privat i als sindicats”. “No han fet res”, va afegir en clara al·lusió a PP i PSOE.           

   

  Per la seva banda, Francesc Gambús ha remarcat que el 25 de maig s’ha “d’anar a votar per combatre la inèrcia, perquè hi hagi una bona participació per dir que el procés català suma i no resta i està vinculat al procés d’integració europea”.  

   

  A més dels dos principals candidats, també van intervenir Ferran Falcó i la candidata de CiU Susanna Rivero. Falcó ha demanat el vot per Ramon Tremosa i Francesc Gambús perquè “el PP vol assecar el riu Ebre i foradar els Pirineus amb el corredor central”. Finalment, Susanna Rivero ha indicat que “la Unió Europea és més que un mercat únic i un conjunt de normatives”. “Cal que sigui una federació d’estats europeus, on el poble català decideixi el seu futur”.