El PP badaloní inicia la campanya de les europees al barri de La Salut

  0
  pp campanya.JPG

  15/05/2014 – L'agrupació va organitzar ahir una passejada amb regidors de diferents localitats al mercat ambulant de La Salut.

  De ben segur que Badalona serà una de les ciutats més freqüentades pel Partit Popular durant aquesta campanya electoral i ahir va ser la primera presa de contacte. L’alcalde Xavier Garcia Albiol va passejar pel mercat ambulant de La Salut acompanyat de diferents regidors, tant de la ciutat com de Sant Adrià i L’Hospitalet, repartint fullets i explicant algunes de les propostes de la seva formació.

   

  El líder badaloní va apuntar que els veïns i veïnes li acostumen a plantejar qüestions municipals que s’han de diferenciar de les eleccions europees, però que tot i així troba “molta receptivitat i resposta positiva”. Albiol considera que aquests seran uns comicis molt rellevants perquè serviran com a “test nacional” d’alguns temes latents com ara la independència catalana. En aquest sentit, el batlle argumenta que, per a aquells que apostin per una Catalunya “forta i unida amb Espanya, la millor opció és el Partit Popular”.

   

  Durant els propers dies, la formació ‘popular’ té preparats més actes a la localitat badalonina, entre els quals el de final de campanya a nivell català, la propera setmana.