CiU demana actuacions de millora en els vials de l’entorn de les Tres Xemeneies

  0
  tres xemeneies.jpg

  13/11/2014 – El grup municipal considera que “l’estat de degradació del l’entorn, especialment del carrer Eduard Maristany, requereix una intervenció urgent per eliminar els problemes de seguretat que genera el seu estat actual”.

  CiU Badalona presentarà una moció al proper ple en què s’instarà el govern municipal que sol·liciti a ENDESA la cessió avançada dels vials existents a l’entorn de l’antiga tèrmica de les Tres Xemeneies per tal d’urbanitzar l’entorn i millorar la seguretat de la zona.

   

  El grup municipal considera que “l’estat de degradació del l’entorn, especialment del carrer Eduard Maristany, requereix una intervenció urgent per eliminar els problemes de seguretat que genera el seu estat actual”.

   

  CiU formula la petició després d’haver-se reunit amb veïns de l’entorn i usuaris del carrer, que han destacat el perill que l’estat actual de la zona comporta per als conductors i els vianants, especialment el tram del carrer Eduard Maristany, que s’ha fet perillosament estret a causa de les actuacions de deconstrucció de la central tèrmica.

   

  El president convergent, Ferran Falcó, creu que “la situació ideal seria que Endesa efectués les actuacions de millora de l’entorn de forma immediata i a càrrec del seu pressupost, però com que això no es produeix, cal que l’Ajuntament faci un pas endavant, sol·liciti la cessió avançada de la titularitat de la zona corresponent a Badalona, en faci una urbanització que hi garanteixi la seguretat viària i, posteriorment, repercutir-ho a la companyia quan es desenvolupi el planejament pendent de tramitar”.

   

  L’alcalde Garcia Albiol explica que l’Ajuntament ja ha contactat amb Endesa per demanar que li sigui traspassat, de forma avançada, el mur de la tèrmica a tocar d’Eduard Maristany per tal de fer les actuacions pertinents i solucionar els problemes de circulació d’aquest tram, derivats de l’estretor del vial.