Ciutadans, PP, Unió i CUP preparen mítings arreu de la ciutat

  0
  37
  IMG_1658.JPG

  18/09/2015 – Des d’avui i fins divendres vinent, els partits continuaran amb grans mítings i actes de campanya a diferents ubicacions del municipi; Mariano Rajoy torna a Badalona aquest diumenge.

  Els grans mítings i actes multitudinaris de les diferents candidatures al 27S ja han fet acte de presència a la ciutat i han reunit centenars de persones la darrera setmana, però continuaran els propers dies fins al proper dissabte. Avui mateix, Ciutadans duu a terme el seu acte més important al Barcelonès Nord al Centre Cívic de La Salut, amb la presència de la seva cap de llista, Inés Arrimadas, i del líder del partit, Albert Rivera. Serà a partir de les 19h.

   

  Per aquest diumenge, el Partit Popular prepara un dels seus principals actes de campanya, i serà a Badalona. Xavier Garcia Albiol repetirà la fórmula que li ha donat resultat les dues darreres municipals i ha organitzat una botifarrada a la plaça Trafalgar de Llefià, on el passat maig va convocar a milers de persones. El cap de llista badaloní estarà acompanyat, a més, del president espanyol, Mariano Rajoy, que trepitjarà per segon cop en poques setmanes la ciutat.

   

  Unió també trepitjarà fort a Badalona. Amb Ramon Espadaler al capdavant, el partit liderat a la ciutat per Jordi Subirana, número 9 de la candidatura, prepara el seu míting central al Teatre Principal el proper dimecres, cap a les vuit de la tarda. Espadaler estarà acompanyat per Duran i Lleida.

   

  Dos dies més tard, Badalona tornarà a ser al centre polític. En aquesta ocasió, al centre polític de la CUP, que ha escollit el barri de Llefià per celebrar el seu acte final de campanya a nivell nacional. Serà al Parc del Gran Sol, i comptarà amb el cap de llista, Antonio Baños, i les primeres espasses de la candidatura, a més dels fins ara diputats al Parlament, entre ells David Fernàndez.