Claudia Camba serà la ponent de l’homenatge de Badalona al Che

  0
  Che Guevara.jpg

  05/10/2017 – En el 50è aniversari de l'assassinat del comandant, que tindrà lloc aquest diumenge, 8 d'octubre a les 12h, a la plaça del Che de La Salut.

  Aquest any la ponent principal de l’homenatge de Badalona a Che Guevara serà l’argentina Claudia Camba, presidenta de la fundació cubana ‘Un mundo mejor es posible’, entitat que amb la ‘Operación milagro’ de solidaritat internacional ja ha operat a més de 40.000 persones de la vista a Argentina i ha alfabetitzat a més de 30.000 persones al mateix país.

   

  La commemoració del 50è aniversari de l’assassinat del comandant Ernesto Che Guevara, que se celebrarà aquest diumenge, 8 d’octubre a les 12 hores, a la mateixa plaça del Che, al barri de La Saluta, comptarà amb la presència de representants de diversos consolats llatinoamericans de Barcelona, a més d’autoritats locals i d’una trentena d’entitats que formen part del Comitè Internacionalista de Badalona.

   

  També, es podrà visitar una exposició fotogràfica dels 30 anys de l’homenatge que es duu a terme a la ciutat i actuacions musicals, com així també dels tradicionals parlaments i l’ofrena floral.

   

  Com a novetat, l’acte finalitzarà amb un dinar popular autogestionat amb opció vegana, i els tiquets del qual es poden reservar al correu [email protected]

   

  El Comitè Internacionalista de Badalona és una plataforma d’entitats nascuda per estendre la solidaritat internacional d’una manera unitària a la ciutat i, com la Comissió del Che a Badalona, treballa en l’organització d’aquest homenatge.