L’Ajuntament encarregarà dues enquestes entre la ciutadania abans d’acabar el mandat

  0
  8837eb50-3ac5-4ae1-88d3-2c2fcf916f70.jpg

  06/10/2017 – Surt a licitació l'elaboració d'almenys dues enquestes entre la ciutadania per conèixer la valoració de la ciutat i del govern local.

  Enguany vam conèixer els resultats d'una àmplia enquesta sobre la ciutat i la gestió municipal, encarregada per l'Ajuntament i elaborada pel GESOP, i sembla que no serà l'única del mandat. Com a mínim no l'única que es dugui a terme. I és que el Consistori preveu demanar dues més abans de les properes eleccions locals.

   

  Fa pocs dies va sortir a licitació l'oferta per encarregar dues enquestes de valoració ciutadana més, una els propers mesos i una altra, el 2018. Es tracta d'estudis “representatius del conjunt de la població major de 16 anys, per conèixer i avaluar l'opinió de la ciutadania envers la ciutat, i els serveis i equipaments”.

   

  Les enquestes, especifica el plec de condicions, són “eines adequades per conèixer la realitat de la localitat”, i “faciliten al govern municipal la presa de decisions”. Tècnicament, es faran prop de 1.100 entrevistes per enquesta, ja sigui via telefònica o presencialment, distribuïdes de forma ponderada entre cinc zones del municipi. Les preguntes aniran encaminades a saber la valoració de la ciutat i el barri del veí entrevistat, dels equipaments o la valoració de la gestió i l'equip de govern, entre d'altres.

   

  El cost serà d'uns 36.000 euros (sense IVA) els dos anys, amb la possibilitat de prorrogar el contracte per a dos enquestes més.