Clevin Hannah segueix sorprenent

  0
  46
  10849891_10152936415172859_9028880989204982639_n.jpg

  09/12/2014 – L’aposta que el FIATC Joventut ha fet pel base de Holly Springs es veu recompensada amb bones actuacions del nord-americà.

   

  Tenir a dos bases yankees per portar el timó de qualsevol equip sempre és arriscat, tot i que també pot tenir un vessant positiu. La trajectòria de Clevin Hannah a la Penya està sent ascendent i l’ex del Nancy s’està consolidant com una de les revelacions de la Lliga Endesa.

   

  Després de deu jornades de competició, Hannah ha aconseguit anotar 10 punts o més en set dels seus deu primers partits jugats. En sis dels deu duels disputats, la valoració del base nord-americà ha estat entre 10 i 19. Els dobles dígits, doncs, s’estan convertint en una constant pel doble u de la Penya.

   

  A més, en els dos últims partits, Clevin Hannah ha aconseguit repartir una mitjana de 5.5 assistències, xifra que supera el número sumat l’any passat al Nancy (4.9). Contra l’Herbalife, Hannah va tenir una gran actuació, amb 11 punts, 2 rebots, 5 assistències, 4 recuperacions i 17 de valoració, amb un 7/11 en tirs de camp.

   

  El menut base verd-i-negre és el segon director de joc que més anota a l’ACB, només per darrere de Mallet. Hannah té una mitjana de 11 punts per duel, però del TOP10 de bases més anotadors ell és qui menys ha jugat (179.9 minuts). Producció constant en 18 minuts de mitjana a pista.

   

  “Definitivament sí, estic satisfet. Jo intento sortir i fer que juguem com un equip per intentar guanyar. Això és el més important”, comenta Clevin Hannah sobre el seu rendiment.

   

  El jugador de Holly Springs, molt compromès i treballador, s’ha guanyat als aficionats amb les seves cistelles impossibles, més dignes de playground. “Estic content amb la meva evolució. M’estic habituant a l’ACB i ara em trobo còmode en la competició i amb els companys”, assegura Hannah.

   

  Sobre la capacitat del FIATC Joventut per completar grans remuntades, el base opina que la Penya compta “amb molts jugadors que aporten lideratge, i això fa que ningú entri en pànic ni tingui por quan anem per sota”.

   

  El rendiment de l’equip, cinquè de la Lliga Endesa (7/3), l’ha sorprès una mica. “Realment no tenia cap idea, no sabia què esperar exactament. Venia amb la idea de competir cada dia i d’estar a la zona alta de la lliga”, explica Hannah sobre les impressions que tenir quan va signar amb la Penya.

   

  Si el FIATC Joventut guanya dissabte al Gipuzkoa, el conjunt de Salva Maldonado igualarà la millor ratxa de resultats des que el tècnic adrianenc va aterrar a Badalona: quatre triomfs seguits. Clevin Hannah es mostra motivat per intentar igualar i inclús millorar aquest rècord.

   

  “Sí que em motiva. Cada vegada que vaig a un nou equip intento aconseguir més èxits que les temporades anteriors. Estarà bé si podem aconseguir-ho”, comentava el base de Holly Springs.