Salva Maldonado: “Tenim una identitat que s’està aconseguint implantar”

  0
  10349083_10152936413842859_1889526757101532862_n.jpg

  09/12/2014 – El tècnic del FIATC Joventut no vol fer gaire cas de les xifres i només pensa en dur a terme una bona preparació per tal de poder vèncer al Gipuzkoa.

   

  Si la Penya guanya aquest dissabte (18:30h) a Illumbe aconseguirà igualar la millor ratxa de triomfs consecutius des que Salva Maldonado va aterrar a la banqueta de l’Olímpic: quatre victòries seguides.

   

  El FIATC Joventut no guanya quatre partits consecutius des del primer any del tècnic adrianenc a Badalona, la temporada 2011-2012. Aquell any, entre les jornades 21 i 24, els verd-i-negres es van desfer de l’Estudiantes (56-71), del Fuenlabrada (55-72), del Bilbao (91-67) i del Baloncesto Sevilla (73-77).

   

  Fa dos anys i mig que el FIATC Joventut no iguala aquesta xifra de bons resultats. “Preferiria fer un sis de set. És una altra opció. Si guanyem aquesta setmana, haurem sumat victòria en sis dels set últims partits. D’això segurament encara en fa més anys”, comentava Salva Maldonado sobre la possibilitat de sumar el quart triomf seguit.

   

  “No estic pendent de superar res, sinó de mantenir aquesta trajectòria i seguir treballant”, deia l’entrenador de la Penya, deixant clar que el més important és seguir creixent, i no entrar a valorar les estadístiques. “Hem de millorar la continuïtat defensiva i polir coses del nostre atac. En principi estem bé, però els rivals també fan coses”, deia Maldonado sobre els objectius fixats per aquesta setmana.

   

  Dissabte, el FIATC Joventut jugarà contra el Gipuzkoa Basket. Caldrà veure si el conjunt de Jaume Ponsarnau intenta limitar la capacitat triplista de la Penya i com responen els badalonins a la defensa basca. “La setmana passada vam tenir resposta a la defensa de Gran Canaria. Els vam castigar amb molts tirs de dos”, declarava Salva Maldonado.

   

  L’entrenador adrianenc no té la percepció d’estar passant pel seu millor moment des que es va fer càrrec de la Penya. “En resultats, evidentment que sí, perquè mai havíem dut set victòries a la jornada 10. A nivell de sentir-me bé amb l’equip, crec que també hem passat per altres bons moments, sobretot durant les segones voltes”, apuntava el tècnic.

   

  “Tampoc em preocupa massa si és el nostre millor moment. Estem en una línia de joc i tenim una identitat que han costat d’implantar, però que s’està aconseguint”, afegia Maldonado.

   

  El pròxim rival

   

  Valorant les armes principals del Gipuzkoa Basket, Salva Maldonado definia als bascs com “un equip que està anant a més”. “És un rival que ha canviat molt la seva forma de jugar. Ara està jugant amb molt més control”, destacava l’entrenador verd-i-negre.

   

  “A casa s’ha fet fort, aconseguint bons resultats, tret de contra el Barça i el Madrid. Estan amb moral. Han trobat la bona línia. Sabem que el bàsquet funciona per estats d’ànim”, ressaltava Maldonado sobre el Gipuzkoa Basket.