Club Rem Santa Cristina guanya la 3a Regata de la XII Lliga Catalana de Llagut

  0
  _DSC003300.jpg

  15/07/2014 – Amb un total de 600 vogadors de 57 equips d'arreu de Catalunya i de totes les categories, Vogadors de Cambrils i Rem Badalona van ser finalistes a com a sèniors masculins.

  Diumenge, 13 de juny, es va celebrar al Port de Badalona la 3a Regata de la XII Lliga Catalana de Llagut, organitzada per primera vegada pels tres clubs Natació Badalona, Nàutic Badalona i Rem Badalona, amb la col·laboració de Marina Badalona.

   

  En el moll adossat de l’escullera del port es va viure un bon matí de rem amb la participació d’un total de 57 equips de totes les categories i uns 600 vogadors de diferents clubs d’arreu de Catalunya, com Xon’s Rem Empuriabrava, Club Nàutic Premià, Club Rem Arenys, Club Rem Santa Cristina, Associació Baix a Mar de Torredembarra, Club Nàutic Flix, Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils i Capgrossos de Mataró, entre altres. A les nou del matí van començar les proves cronometrades que classificava els equips per disputar les proves finals.

   

  Destacar que Rem Pescadors de Lloret va guanyar la categoria infantil i cadet femení, mentre que el Club Nàutic Flix en cadet masculí. Per altra banda, Natació Badalona i Flix es van repartir les categories juvenils; masculí i femení respectivament. A la categoria veterà masculí, el guanyador va ser Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils, segon Club Rem Arenys i tercer Club Natació Badalona, mentre que la final femenina va ser molt disputada, en què es va invertir els resultats de l’última regata de Lloret i va ajustar la classificació general. Club Natació Badalona es va imposar a Vent d’Estrop, seguit d’Associació Baix a Mar de Torredembarra i Rem Badalona.

   

  Pel que fa a la categoria sènior femení va ser una sorpresa al guanyar per primera vegada Capgrossos de Mataró, quedant finalistes Vogadors de Cambrils i Rem Badalona. En sènior masculí, tres regates i tres guanyadors diferents: Rem Santa Cristina, Vogadors de Cambrils i Rem Badalona.