El judoka badaloní Jordi Rubí aconsegueix el 4t DAN de judo

  0
  AJB.jpg

  15/07/2014 – Aconsegueix el 4t DAN després de superar de forma excel·lent l'examen tècnic de la Federació de Judo. 

  El passat dissabte, 12 de juliol, el judoka badaloní Jordi Rubí, del club Associació Judo Baetulo del barri del Congrés, va aconseguir superar de forma excel·lent l’examen tècnic de 4t DAN de Judo, amb el seu company de demostració Albert Molina, en examen organitzat per la Federació de Judo i reconegut per la Federació Espanyola i el Comitè Olímpic Espanyol.

   

  Prèviament al mes de desembre passat ja va aconseguir els punts de competició que es requereixen per fer l’examen d’aquest grau, guanyant els quatre combats que calien per obtenir la puntuació.

   

  Cal dir que quan un judoka arriba a cinturó negre, és automàticament 1r DAN, que es pot ser als 17 anys, després ha d’esperar mínim dos anys per poder ser 2n, i després tres anys per poder ser 3r, quatre anys per ser 4t, sis anys per 5è, nou anys pel 6è, deu anys per 7è i ja deu anys més per poder ser 8è DAN amb un mínim de 60 anys i, per últim, deu més per arribar a 9è DAN amb una edat mínima de 70 anys. El judoka badaloní porta el cinturó negre des del 1r fins el 5è DAN, el cinturó blanc i vermell des del 6è fins al 8è DAN i finalment el cinturó vermell quan s’obté el 9è DAN.

   

  D’aquesta manera, l’Associació Judo Baetulo felicita a Jordi Rubí per l’esforç i dedicació mostrada en tots aquests anys dirigit pel mestre Jordi García, amb més de 16 cinturons negres al club, sent així Entrenador Nacional i cinturó blanc i vermell al 7è DAN.