Cocert per la pau a Ucraïna al Teatre Zorrilla

  0

  El pròxim diumenge 10 d’abril (19h), el Teatre Zorrilla acull un concert per la pau d’Ucraïna. Des de Badalona Acull es vol donar un missatge de la Badalona solidària oberta a tots els pobles i, especialment, a aquells països on les persones han de fugir a causa de la guerra.

  El concert comptarà amb la participació de diversos músics d’arreu del món com la violinista ucraïnesa Ala Voronkova i el seu marit, el pianista i director d’orquestra rus Guerassim Voronkov; el violinista Rafael Dengra; la pianista russa Olga Kobekina. Cantants com Kimiyo Nakako o Rosa Mateu i músics com Elena Liubavina; Andriy Marenich; Daria Piltyay; David Piltyay; Sara Rojo; Feodor Veselov; Sergi Vicente; Montserrat Meneses o la Coral Cantiga dels Lluïsos de Gràcia que interpretaran una peça cada un per alçar la veu contra la guerra a Ucraïna i demanar la pau a través de la música.

  Les aportacions i venda d’entrades de l’espectacle es podran fer a través de la pàgina web del Teatre Zorrilla a partir d’aquest divendres 1 d’abril. Els diners que es recolliran del preu de les entrades del concert es destinaran íntegrament a projectes solidaris gestionats per Càritas. El preu de l’entrada és de 15 euros.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí