Col·lapse a les farmàcies de Badalona pel lliurament de mascaretes gratuïtes

  0
  32
  Imatge de Badalona Comunicació

  Les farmàcies catalanes comencen avui a servir les mascaretes que els fa arribar la Generalitat a la població. Per això fan una crida a evitar les cues, ja que cada ciutadà té assignada una màscara gratuïta amb la seva targeta sanitària i una segona que sí que es cobrarà a 0,76 €. El nombre de mascaretes que se subministraran de manera gratuïta serà d’1,5 milionsi fins el 27 d’abril.

  Per altra banda, se solicita donar prioritat a aquelles persones que no disposin de material sanitari i es recomana que siguin els familiars dels col·lectius més vulnerables els que s’acostin a les farmàcies a demanar les mascaretes.

  Aquesta mesura, però, està tenint un abast molt gran i les farmàcies a Badalona estan patint col·lapses per l’allau de persones que acudeixen a buscar les mascaretes. Segons s’ha pogut informar, a la farmàcia Condon de Lloreda n’havien repartit 100 abans de les 10 del matí i, en el cas de la farmàcia Olímpic, ja hi havia gent esperant abans d’obrir a les 9 del matí.

  Tant Quim Torra com les farmàcies demanen calma i que no es formin llargues cues, ja que aquestes s’aniran reposant i els farmacèutics en porten un control informàtic.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí