Comença a funcionar el nou espai polivalent de Can Ruti

  0
  88

  El nou hospital satèl·lit polivalent construït al costat del de Can Ruti es posa en marxa avui dilluns amb l’obertura de la primera planta de l’edifici, que acull 40 llits d’UCI per a pacients amb Covid-19 crítics.

  Amb una superfície de 4.277 m², aquest espai annex construït en quatre mesos, en el qual s’han invertit prop de 20 milions d’euros, compta amb quatre plantes que acolliran 100 llits de crítics i que s’obriran progressivament fins a estar a plena disposició a l’abril.

  En concret, la planta baixa i la primera disposaran de 40 llits per a pacients crítics de Covid cadascuna, mentre que la segona planta tindrà 20 més per a pacients crítics amb altres patologies.

  Quan la pandèmia de la Covid acabi, està previst que la planta baixa i la primera es converteixin en espais polivalents per a cobrir les necessitats del centre, mentre que els 20 llits d’UCI de la segona planta romandran com a estructurals.

  Els 100 llits de crítics addicionals del nou hospital satèl·lit se sumaran a les 50 estructurals de què disposava Can Ruti, per la qual cosa permetran triplicar la capacitat d’atendre pacients crítics.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí