Triple de victòries badalonines a lliga EBA

0
    31
    David Grau / CJB

Per primera vegada aquesta temporada, els tres conjunts badalonins a lliga EBA van sumar la victòria i es mantenen amb opcions de mantenir-se a la part alta de la Conferència C-5.

El desplaçament del Badalonès a Eivissa no es presentava gens fàcil. El conjunt de Xavi Riera visitava un líder que encara no coneixia la derrota en les sis jornades disputades i s’havia de guanyar per anivellar encara més la classificació.

Tot i el bon inici dels ‘dimonis’ (14-29) al quart inicial, el matx es va anivellar abans del descans (35-42) i no va ser fins al final, quan un triple de Xavi Guirao, a un segon de la finalització del matx, va confirmar la victòria a favor dels badalonins (83-84). Gran feina en equip dels ‘dimonis’ amb una aportació superior als dos dígits de punts per part de fins a cinc jugadors: Guirao (11), Haro (15), Torre (14), Ruiz (14) i Carbonell (17). Excels triomf sobre la botzina a la pista del líder.

Ja a Badalona, el Joventut B va agafar el relleu i va superar amb comoditat el Moncayo CBZ, filial del Casademont Zaragoza (72-52). Un gran segon quart verd-i-negre (28-19) va començar a trencar el partit abans del descans. Gran solidesa defensiva del conjunt de César Saura durant pràcticament els 40 minuts de partit. La Penya B és segona a la classificació, a una única victòria del Sant Antoni.

El desenllaç a La Plana també va ser molt semblant al del Badalonès a terres illenques. La visita del Mataró Parc Boet Maresme va tenir un partit anivellat des de l’inici. Un parcial de 10-0 a favor de l’Ademar va suposar el màxim avantatge en tot el partit a favor del conjunt de Lluís García (52-44) però els mataronins van reaccionar a temps i el partit va arribar al darrer segon amb empat (61-61). Si a Eivissa va ser Xavi Guirao qui va sentenciar la victòria a favor dels ‘dimonis’, a La Plana va ser Marc Canillas qui va encistellar els dos punts de la victòria de l’Ademar (63-61).