Comença la carrera electoral cap a les parlamentàries del 25N

  0
  logo-eleccions.jpg

  10/11/2012 – La majoria de forces ja han fet la tradicional enganxada de cartells i tenen a la plaça de la Vila un estand propagandístic; la propera setmana, sobretot, els actes centrals dels diferents partits a nivell local i comarcal ompliran Badalona.

  Les diferents forces politiques de Badalona enfilaven ahir mateix el camí cap a les eleccions al Parlament del proper dia 25 de novembre. Ja amb les candidatures presentades i després de dur a terme la nit la tradicional enganxada de cartells, tot just comencen uns dies de campanya electoral que estaran plens d’actes. Convergència i Unió ha plantejat una gran mobilització al Barcelonès Nord. A Badalona, en concret, on Ferran Falcó és el 21 de la llista de la federació per Barcelona, se celebrarà l’acte central amb el president Artur Mas el proper dia 17. A més, passaran d’altres dirigents i membres del partit, com Jordi Pujol, i integrants del govern català.

   

  Per la part del PSC, visitaran Badalona la diputada Eva Granados i el diputat i exalcalde de San Sebastià Odón Elorza, que protagonitzarà un acte a l’Anís del Mono. L’acte central serà de caire comarcal i se celebrarà a Santa Coloma, amb el candidat Pere Navarro i amb el president andalús, Griñán. La que fos regidora municipal badalonina i consellera de la Generalitat, Caterina Mieras, torna a entrar a les llistes com a candidata.

   

  El PP encara ultima alguns detalls però és segur que l’agrupació local comptarà amb la visita de la candidata Alicia Sánchez-Camacho. També Xavier Garcia Albiol farà campanya amb ella arreu de Catalunya, a més dels actes badalonins. La ‘popular’ Sònia Egea és la número 15 per Barcelona.

   

  Iniciativa-EUiA, amb els dos candidats badalonins Aymón Malonda i Alberto Lumbreras, també portarà algun dels pesos pesats del partit, com els diputats al Congrés Joan Coscubiela o Alberto Garzón. L’acte central serà el dia 15 al Centre Cívic de La Salut, amb la compareixença del candidat Joan Herrera i de Joan Mena.

   

  Esquerra Republicana de Catalunya posarà l’accent al dia 15, quant es durà a terme un míting amb la participació de la número dos, Marta Rovira, i del president local i candidat badaloní, Miquel Estruch, a La Coral Badalonense. També la militant local Lola Martínez va a la llista per Barcelona, tot i que en una posició més endarrerida.

   

  La CUP celebrarà l’acte central a la plaça Trafalgar del barri de Llefià el dia 17 amb el cap de llista David Fernàndez i amb els candidats locals Laia Sabater i Marc Sallas. La formació es deixarà veure amb el seu estand a diferents punts de la ciutat durant tota la campanya.