Comença la Setmana dels Drets dels Infants amb el lema “Drets dels infants, deures de tothom!”

  0

  Aquest any la Setmana dels Drets dels Infants a Badalona se celebra a partir d’avui, 18 de novembre, i fins al 24 de novembre amb un conjunt d’activitats organitzades per diferents centres educatius, entitats i serveis de la ciutat que fan seu el lema “Drets dels infants, deures de tothom!”.

  Amb la Setmana dels Drets dels Infants a Badalona es vol commemorar el 60è aniversari de la Declaració i el 30è aniversari de la Convenció de l’ONU sobre els Drets dels Infants. Aquest any també coincideix que el Consell dels Infants de Badalona (CIB) celebra els 15 anys de la seva posada en marxa.

  En aquest sentit, els infants dels centres que formen part del Consell han pensat i proposat un seguit d’activitats, bona part d’elles, relacionades amb la difusió dels drets dels infants. Per altra banda, la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB) celebra aquest mes de novembre el 3r any de la seva constitució formal.

  L’objectiu de la Setmana és promoure el coneixement i el compromís en la defensa dels Drets dels Infants i el treball col·lectiu necessari per garantir-los de forma efectivaEn aquest sentit s’ha promogut que els infants i els adolescents tinguin el màxim protagonisme en la programació i la realització de les activitats de la Setmana.

  Durant tota la setmana hi haurà una programació especial a la Televisió de Badalona i moltes activitats a escoles, centres socioeducatius i entitats de la ciutat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí