Comença la “Setmana sense Fum” a Badalona

  0

  Badalona participa un any més en la Setmana Sense Fum, que enguany tindrà lloc des d’aquest d’avui 25 de maig fins al dilluns dia 31. Sota el lema “La teva altra vacuna” la campanya té l’objectiu de sensibilitzar a la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se en el consum de tabac o abandonar l’hàbit de fumar i poder gaudir d’un ambient lliure de fum. 

  Amb la voluntat d’aconseguir la major difusió possible el Servei de Salut de l’Ajuntament de Badalona farà una campanya a les xarxes socials durant la Setmana Sense Fum per informar sobre els problemes de salut que comporta el tabaquisme i recordant també que es pot deixar de fumar amb l’ajuda de moltes de les entitats que treballen la prevenció i el tractament del tabaquisme a la ciutat. Entre aquestes associacions i entitats hi trobem els centres d’atenció primària adherits a la Xarxa d’Atenció Primària Sense Fum (XAPSF); l’Hospital Municipal de Badalona; el Centre Sociosanitari del Carme; l’Institut Català d’Oncologia; l’Hospital Germans Trias i Pujol, adherits a la Xarxa d’Hospitals Sense Fum (XCHSF); el Centre Delta d’Atenció a les Drogodependències i altres espais com farmàcies. Per demanar ajuda també es pot trucar al telèfon 061 de CatSalutRespon. 

  La Setmana Sense Fum és una iniciativa oberta a totes les entitats que poden participar fent-ne difusió o bé realitzant activitats. Les entitats que vulguin adherir-se ho poden fer mitjançant el web www.setmanasensefum.cat on, a més, es poden descarregar tot tipus de material publicitari com díptics, cartells, vídeos i infografies per transmetre l’activitat al màxim de gent possible. 

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí