Comença l’Operació Hivern per atendre les persones sense llar

  0
  32

  Avui dijous, 2 de gener, Badalona posa en marxa un servei dirigit a les persones sense llar amb l’objectiu de poder oferir un espai per passar les nits, accés a servei de dutxa i higiene personal, així com un menjador social per esmorzars i sopars. El servei, anomenat “Operació Hivern” es perllongarà fins a finals del mes de març i es fa amb la col·laboració de les entitats de la Taula Sense Llar de Badalona.

  El dispositiu, organitzat durant els mesos més freds de l’any, s’adreça a les persones sense llar compta amb espai per a 25 llits, sala d’estar i dutxes així com d’acompanyament de voluntariat de diverses entitats de la ciutat que complementen els serveis de l’Ajuntament.

  Per a la 1a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit dels Drets Socials i Feminismes, Aïda Llauradó, “l’Operació Hivern és un projecte ambiciós que permetrà a moltes persones recuperar-se del desgast físic i mental de dormir al carrer, i a més permetrà millorar l’acompanyament social perquè trobin una sortida”. La regidora afegeix que “la millora de l’atenció a les persones sense llar és una de les prioritats de govern, i la col·laboració amb les entitats socials amb experiència a la ciutat multiplica les possibilitats de millorar la qualitat de vida d’aquestes persones”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí