Més de 2.000 atletes corren la Sant Silvestre de Badalona

0
    43

Prop de 2.500 atletes van participar en la I edició de la Sant Silvestre RACC de Badalona, cursa celebrada el passat diumenge en el front marítim de ola ciutat.

En aquesta cursa es van donar cita atletes d’alta competició, i també, corredors que anaven disfressats dins d’un ambient festiu.

La Sant Silvestre comptava amb dos recorreguts, un de 5 km i un altre de 10, a més d’una cursa infantil. La prova reina va ser la de llarga distància. El veterà Jaume Leiva va ser el guanyador, amb un temps de 30:14, seguit del triatleta badaloní Jordi Garcia. Montse Estany va ser la guanyadora en categoria femenina, amb un temps de 37:42. Els vencedors de la cursa de 5 km van ser Ilias Rachid, amb un temps de 15:14, i Miriam Ortiz, amb 18:06.