Començant amb bon peu

0
    33

12/1/2015.- El Badalonés guanya el primer partit de l’any amb una victòria contra un rival directe i resolent un final ajustat. Un primer pas per recuperar la confiança.

Els dimonis van sortir a per totes, amb una defensa excel·lent i contraatacs ràpids que deixaven el 18-6 al marcador. El Valls tallava l’embranzida amb un parell de triples per deixar el primer quart en 25-17.

Els dimonis van patir més al segon quart. Els visitants van pressionar més en defensa i el Badalonès es va trobar molt incòmode: només va anotar 11 punts en aquest quart, 7 de tir lliure.

Només Aleix Verdú i Jordi Gimenez van ser capaços d'anotar en quest quart, mentre que el rival també va millorar en atac. El marcador es va ajustar fins arribar al 36-35 al descans.

El joc va seguir en la mateixa línia a la represa, amb uns dimonis que van anotar 5 unts en 8 minuts i el desavantatge era de 8 punts (41-49).

El canvi a la defensa en zona va ser clau pel Badalonès, que va aconseguir aturar el seu atac i de la mà de Lorente, Suñé i Màlaga van liderar la remuntada.

L’encert en triples del Valls va fer treballar als badalonins fins el final.  Però aquesta vegada no va tremolar el pols i des de la línia de tirs lliures es va controlar la victòria fins el 70-62.

Marc Màlaga va ser el millor amb 11 punts i 11 rebos. Suñé va acabar amb 12 punts i Giménez amb 11.

Primer pas per recuperar confiança i sensacions. El proper partit serà dissabte a les 19h a la pista del Sagrada Familia.

El Badalonès B també resol davant un rival directe

A Segona, el filial tenia un partit exigent en la tornada a la competició després de l’aturada. S’enfrontaven dos rivals directes i en joc estava seguir entre els tres millors equips del grup.

A més, el Badalonès arribava al partit amb baixes i conscient que seria un partit de màxima exigència.

Els Lluïsos B, més alts i més forts físicament van controlar el rebot ofensiu. Però els dimonis van compensar la inferioritat en el joc interior amb encert des de la línia de 3 punts.

Tot i els 24 punts de diferència, l’equip va haver de treballar davant un rival que va plantar cara fins el final.

A més de la victòria i la tercera posició, els badalonins van aconseguir un average que pot ser clau a la part alta de la classificació.

La setmana que ve, el derbi de Segona a la pista de la Cultural, dissabte a les 20.30h.

Una Cultural que segueix amb problemes amb una nova derrota a la pista del Guinardó, tot i que amb un resultat prou ajustat 60-51.