Bones sensacions tot i la derrota

0
    40

12/1/2015.- Al Natzaret se li escapa el partit en un final ajustat però l’equip va saber reaccionar després d’una mala primera part.

Les jugadores van sortir molt tou i amb poca inspiració. Només va anotar cinc punts i el Premià va marxar de 10 (5-15).

Mateixa dinàmica al segon quart. La defensa del Sant Andreu va millorar, però tot i que darrera van fer pocs errors, l’efectivitat visitant va deixar el marcador al descans 15-32.

El descans serveix al Natzaret per canviar el xip i sortir a pel partit. Amb un parcial de 10-0 van tornar a entrar al partit.

La igualtat es va mantenir fins a un final a cara o creu on va sortir creu. Tot i així, l’equip va demostrar tenir actitud i caràcter.

Marta Vicens amb 11 punts i Sara Cruz van ser les més destacades de l’equip, que poc a poc va recuperant efectius.

El proper dissabte a les 19.30 visiten el Boet Mataró.

El Llefià treballa per guanyar

A segona, el Llefià va sumar una victòria poc lluïda però molt treballada, remuntant 13 punts i sentenciant en un final ajustat, tot i les baixes.

El partit, però, no va començar bé per a les badalonines, a les que els va costar entrar al partit. El Caldes va sortir millor i va aprofitar el desencert del Llefià i la permissivitat dels àrbitres per marxar 17-8.

El segon quart va seguir en la mateixa línia i al descans el resultat era de 14-27, una diferència que no va ser amplia gràcies al coratge defensiu.

El Llefià va sortir a la segona part amb idees ofensives més clares i més consistents en defensa. Un gran paper de Montse Tajes i l’aparició en atac de Miriam Valls van fer reduir diferències fins el 30-34.

Amb més cor que cap el Llefià va tornar a entrar al partit gràcies a l’encert exterior i la bona defensa i a l’inici de l’últim quart es van posar per davant.

La igualtat es va mantenir fins el final, però els 6 punts consecutius de Montse Tajes van trencar el partit per donar una victòria molt important pel Llefià, que deixa l’equip en una meritòria setena posició.

Aquest dissabte tenen un desplaçament complicat a la pista del Parets, un dels aspirants a l’ascens.

La Minguella no pot amb el líder

Les blaves tornaven a la competició amb un partit molt exigent, la visita del líder invicte del grup, el Morell. El partit va ser competit durant 30 minuts. Les locals, amb més cor que encert, es van mantenir dins el partit. Però les baixes de les locals van condicionar les rotacions i frenar les possibilitats ofensives.

La Minguella va desaprofitar fins a tres ocasions de posar-se a vuit punts a falta de 6 minuts i poder arribar al final amb opcions, però les van desaprofitar i el Morell va jugar a plaer als últims minuts (31-52). La setmana que ve toca recuperar la millor versió a la pista del Caldes, diumenge a les 12.30h.