Comencen els enderrocs previs a la construcció del lateral de la C-31

  0
  IMG-20170725-WA0005.jpg

  26/07/2017 – La maquinària ha iniciat els treballs a l'antiga Focus i aviat ho farà també a Martí Pujol.

  Finalment ja han començat els enderrocaments imprescindibles per a construir el lateral de la C-31 entre President Companys i Coll i Pujol. Tot i que estava inicialment previst que s'encetessin a finals de maig o principis de juny, s'ha hagut d'esperar fins a finals de juliol per veure els primers moviments.

   

  Ha estat aquest dilluns quan les màquines han enderrocat una primera part de les estructures que han d'anar a terra per deixar via lliure a les obres de gran envergadura. Es tracta d'una petita part de l'antiga Focus, a l'alçada del carrer Molí de la Torre. Un espai en desús que només va ser emprat com a magatzem durant les excavacions arqueològiques.

   

  El següent pas seran les finques de Martí Pujol que estan enganxades a l'autopista, la part més complicada de tot el procés i que han suposat enderreriments en l'inici dels treballs. En total, les actuacions podrien allargar-se aproximadament un mes, pel que tot estaria enllestit abans de setembre, si no passa res. La inversió d'aquestes tasques és d'uns 150.000 euros.