Comencen els treballs d’asfaltat del carrer Molí de la Torre

  0
  67

  Avui, 11 de novembre, comencen els treballs d’asfaltat del carrer del Molí de la Torre en el tram comprès entre els carrers del Doctor Daudí i de Jaume Passarell. L’actuació comportarà el tall de trànsit de la zona i la restricció de l’accés mentre durin les obres, que estaran enllestides a finals de la setmana.

  Els treballs, consistents en el fressat de part del paviment actual, l’asfaltat de la nova calçada i l’execució de la senyalització, tant horitzontal com vertical, suposaran el tall dels carrers de Joan Junceda, de Jaume Passarell, de Mestre Bretón, d’Usandizaga, de Sant Jordi i de Doctor Daudí.

  Un cop finalitzats els treballs, tots els carrers afectats per les obres es reobriran al trànsit amb una novetat, el canvi de sentit dels carrers de Jaume Passarell i de Joan Junceda.

  Aquesta actuació forma part la remodelació del carrer del Molí de la Torre entre els carrers de Jaume Passarell i Doctor Daudí per millorar la mobilitat i l’accessibilitat d’aquest tram de carrer. Les obres, que es van iniciar el passat mes de juliol, formen part del Programa d’actuacions de cohesió territorial (PACTE) 2016-2019 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i inclouen la modificació de la calçada, que quan finalitzi l’actuació disposarà d’un carril de circulació en cada sentit, i l’ampliació de la vorera, costat Barcelona, que passarà a tenir quatre metres i s’hi plantarà arbrat. També s’està treballant per millorar l’enllumenat públic i el clavegueram.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí