Cop d’efecte a Saragossa (90-92)

0
    34
    Prepelic ha sumat 23 punts contra el Casademont Saragossa. / ACB Photo: E. Casas

El Joventut segueix en ratxa. Els de Carles Duran han assaltat la pista del Casademont Saragossa (90-92), l’equip revelació d’aquest inici de curs, i han aconseguit la cuarta victòria consecutiva a la lliga ACB, que els permet seguir escalant posicions a la classificació.  Enrere han quedat els dubtes de començament de curs i entre Lliga Endesa i Eurocup els badalonins acumulen ja set triomfs en els darrers vuit partits.

Perrin Buford (1 rebot en 9 minuts de joc) ha debutat amb la samarreta de la Penya, que ha sabut patir en un altre final d’infart. Dos tirs lliures de Xabi López-Arostegui, que segueix fent passos endavant (11 punts i 6 rebots), han segellat el triomf a quatre segons del final. El Saragossa, en l’últim sospir, ha tingut fins a dos ocasions per forçar la pròrroga, però ni D. J. Seeley (màxim anotador local amb 21 punts) ni Nemanja Radovic han encertat des de la línia de personal.

Després de perdre’s el partit contra el Nanterre, Klemen Prepelic ha tornat per liderar l’equip en un primer temps on ha fet 17 dels seus 23 punts. Tot i patir d’inici per aturar Seeley, els badalonins han pogut marxar als vestidors amb una renda de 7 punts que els ha donat molta confiança (40-47).

En la segona meitat els badalonins han seguit manant en el marcador i a l’inici del darrer quart han fet una estrebada que semblava definitiva (64-74), després d’un triple descarat de Zagars i una cistella d’Omic (14 punts i 8 rebots). Faltaven encara set minuts i el Casademont Saragossa semblava tocat, però s’ha refet sota el timó d’Alocen (23 de valoració). El parcial, de 14-2, ha tornat a posar per davant els aragonesos (78-76), que a un minut i mig del final guanyaven de quatre (88-84).

Com ja va passar davant del Nanterre, però, els verd-i-negres no han perdut mai la fe en el triomf i s’han refet, amb López-Arostegui graduant-se amb un espectacular esprint final.