Comericants de Llefià i La Salut surten al carrer per les Festes de Maig

  0
  51
  DSCF0026.JPG

  13/05/2015 – Al carrer de Pérez Galdós van celebrar la Fira Campesina, mentre que el passeig de La Salut una nova edició de les Botigues al carrer.

  Artesania, alimentació, restauració, batucada, tallers i activitats infantils van ser els protagonistes de la Fira Campesina de l'Agrupació de Comerciants del carrer Pérez Galdós que van celebrar el passat divendres i dissabte, 8 i 9 de maig, en el marc de les Festes de Maig.

   

  Durant els dos dies, el carrer de Pérez Galdós del barri de Sant Antoni de Llefià va estat tot ple de paradetes inspirades en temes camperols. A més, ha tornat a comptar amb la presència d'animals com ànecs, gallines, falcons i mussols, entre altres. També d'activitats infantils, com tallers de maquillatge, passejada amb rucs i un vaixell pirata, que van ser gratuïtes per a tota la mainada.

   

  D'altra banda, durant els mateixos dies, el passeig de La Salut ha fet sortir al carrer a una vintena de comerciants per gaudir d'una nova edició de les Botigues al carrer, que va comptar amb un estand de l'associació ComunicArt per conscienciar als veïns del barri de La Salut sobre l'autisme.

   

  Les dues fires, que es van celebrar amb èxit, van tenir l'objectiu de donar importància al petit comerç i així, a la vegada, potenciar el comerç del barri.