CiU diversifica les seves propostes els primers dies de campanya

  0
  falcó.jpg

  13/05/2015 – La federació ha presentat diferents bateries de propostes vinculades a àmbits tant diferents com la tecnologia aplicada a les ciutats, l’impuls d’una marca comercial local, la millora i bona cura de les àrees de gossos o la baixada de l’IBI, entre d’altres.

  CiU juga molt intensament els primers dies de campanya i d’una forma molt diversificada. La federació i el seu candidat, Ferran Falcó, han presentat els darrers dies diferents bateries de propostes vinculades a àmbits tant diferents com la tecnologia aplicada a les ciutats, l’impuls d’una marca comercial local, la millora i bona cura de les àrees de gossos o la baixada de l’IBI, entre d’altres.

   

  Pel que fa a la vessant comercial, per exemple, que els nacionalistes van exposar aprofitant la celebració de la Shopping Night, CiU planteja la creació de la “Marca Badalona”, a través de la qual idear projectes vinculats a la tecnologia i modernitzar els mercats, per exemple. Relacionat amb els aspectes econòmics de la ciutat, Falcó ha recordat aquests dies que Badalona té l’IBI “més elevat de totes les grans ciutats del cinturó metropolità”, i en canvi, considera, els badalonins “no tenen ni les infraestructures ni els serveis públics que es correspondrien a una ciutat amb aquesta elevada fiscalitat”. L’alcaldable assegura que rebaixar fins a un 15% l’impost seria “possible” i que suposaria un gran estalvi i ajuda per a les famílies.

   

  En un ordre totalment diferent de coses, una altra de les mesures que la formació ha fet pública aquesta setmana és la de “fer que hi hagi més àrees de gossos, i molt millors”, més amables tant per als amos com per als animals, amb manteniment constant, més àmplies i més segures. “El que ha passat amb la degradació de les àrees de gossos exemplifica la manera de fer del govern del PP d’Albiol”.

   

  Crítica a la campanya del PP i als partits que el denuncien

   

  Falcó també ha advertit avui que “Albiol i el PP busquen que els altres partits i els mitjans de comunicació” es fixin en “una paraula per d’aquesta manera no analitzar la realitat de la seva acció de govern. “És trist que hi caiguem de quatre potes”. Falcó considera que “quan Albiol parla de netejar ho fa per tapar la realitat de les dades, que demostren que a Badalona no hi ha hagut cap gran canvi en matèria de seguretat i civisme en els darrers quatre anys”. D’altra banda, creu que la denúncia d’Iniciativa és “partidista i fa un favor a la campanya d’Albiol”.