Competir sense por a perdre

  0
  41
  PRÈVIA.JPG

  29/04/2016 – Amb la tranquil·litat d'haver assegurat la permanència, el Badalona visitarà aquest dissabte, a les 17 hores, el filial del Valènci. El conjunt que entrena Curro Torres es troba classificat en la zona mitjana de la taula, sense opcions de jugar el playoff i lluny també del descens. 

  Amb la tranquil·litat d'haver assegurat la permanència, el Badalona visitarà aquest dissabte, a les 17 hores, el filial del Valènci. El conjunt que entrena Curro Torres es troba classificat en la zona mitjana de la taula, sense opcions de jugar el playoff i lluny també del descens.

  "Serà un partit molt complicat, contra un equip que ha millorat molt i que ha fet una gran segona volta", considera Manolo González. El tècnic escapulat que va veure en directe el partit que el València B va jugar dissabte passat al Miniestadi (1-2), destaca la velocitat, la potència i els recursos de la davantera valencianista. En tot cas, cal subratllar que el proper rival del Badalona ha perdut gairebé tants punts com els escapulats en els partits que ha jugat com a local: si a Montigalà s'han perdut 30 punts en 18 partits, de l'Antonio Puchades han volat 28 punts en 17 partits.

  Per altra banda, Manolo González estar segur que en els dos partits que ha de jugar el Badalona en el que queda de lliga -el de la penúltima jornada l'hauria d'enfrontar al desaparegut l'Huracán- els seus jugadors no es deixaran anar. "Si perdem, serà perquè el rival ha estat millor o perquè tindrà més encert, no perquè no competim". L'entrenador escapulat haurà de descartar uns quants futbolistes en la seva llista de convocats, ja que tindrà a la seva disposició a tota la plantilla. Xiularà l'àrbitre murcià Juan Antonio Campos Salinas.