Comunió per dir adéu

  0
  47
  DSC_0025.JPG

  02/06/2015 – Jugadors, staff tècnic i aficionats s’han reunit a les instal·lacions del Palau Olímpic per posar un emotiu punt final a la temporada.

   

  La sala VIP de l’Olímpic s’ha omplert de gom a gom per celebrar l’acte de cloenda del curs esportiu 2014-2015. La massa social del FIATC Joventut i els jugadors de la primera plantilla s’han reunit en un ambient distès i festiu, intercanviant sensacions després d’una temporada exitosa i intensa.

   

  Un cop arribats a les dependències del Palau, els jugadors verd-i-negres han encetat una ronda de parlaments iniciada pel capità, Nacho Llovet, i finalitzada per Salva Maldonado, tècnic de l’equip.

   

  Tots els integrants de la primera plantilla han passat pel micròfon, agraint el suport rebut als aficionats i fent balanç d’una temporada històrica pel que fa a les sensacions viscudes i als resultats esportius.

   

  Les principals sorpreses de la trobada han estat el sorteig de samarretes signades i la projecció d’un petit documental inèdit sobre la història del FIATC Joventut.

   

  Finalment, tots els aficionats s’han pogut fer fotografies de record i rebre autògrafs dels seus ídols mentre gaudien d’un pica-pica preparat pel club. A continuació, les fotografies de l’acte.