Maldonado: “La gent s’ha identificat amb el nostre tarannà”

  0
  DSC_0987.JPG

  03/06/2015 – L’entrenador del FIATC Joventut va tancar l’acte de cloenda de la temporada amb un breu discurs davant dels aficionats verd-i-negres.

   

  Com a cap de files, Salva Maldonado va oferir la seva particular visió d’una temporada exitosa i d’emocions fortes. La Penya ha recuperat el seu lloc dins de la Lliga Endesa, competint contra tothom i disputant les dues competicions més interessants de tot l’any: la Copa i el play-off.

   

  “Jo penso que hi ha tres coses a tenir en compte. La primera és el fet de poder aconseguir els objectius. Com a club i com a equip ens vam marcar fites ambicioses. A la Copa vam aguantar més i al play-off hem fet tot el que s’ha pogut. Els objectius s’han aconseguit”, va dir Maldonado dirigint-se a l’afició.

   

  “La segona qüestió és que la temporada passi de forma fluida. Que tinguis bons i mals moments, però que tot passi. Crec que hem tingut moments espectaculars i d’altres amb més problemes, però els jugadors han treballat molt bé”, va afirmar el tècnic del FIATC Joventut.

   

  Segons va manifestar Salva Maldonado, “durant els nou mesos que hem estat treballant, tot ha anat de forma molt bona”. De la mateixa manera, el tècnic també faria esment de la gran sintonia establerta amb l’afició.

   

  “El tercer punt és la comunió que hem tingut. Com a entrenador sempre mires si l’equip connecta amb el públic i el seu entorn. Penso que per segon any això s’ha aconseguit. Durant tota la temporada hi ha hagut comunió, inclús en els moments de dubtes que hem patit”, va reconèixer l’entrenador adrianenc.

   

  Al llarg del seu discurs, Maldonado intentaria explicar els motius que han dut la massa social del club a ser fidel a l’equip. Segons el tècnic, l’actitud mostrada pels seus homes en cada partit ha estat la clau.

   

  “L’afició ha estat amb nosaltres perquè crec que han vist un equip que sempre s’ho ha deixat tot a la pista. La gent s’ha identificat amb aquest tarannà, més que amb el joc”, va argumentar.

   

  “El públic s’identifica amb la tipologia de jugadors que tenim. D’una banda, jugadors formats a la casa. Recordo un partit on a la banqueta vam tenir fins a nou jugadors sorgits de la pedrera. Això està molt bé. Després tenim jugadors que, tot i l’edat, encara tenen coses a dir. Ho han donat tot per la nostra samarreta”, va afegir Salva Maldonado.

   

  L’entrenador del FIATC Joventut, a qui el club vol renovar el contracte per dues temporades més, tancaria el seu discurs amb un últim crit de ‘guerra’: “Visca la Penya”.