Comunitats de veïns bloquegen l’obertura d’un club de cànnabis

  0
  sant roc cannabis.jpg

  28/06/2016 – Els veïns de Sant Roc impedeixen als impulsors d'una associació de fumadors que facin les obres pertinents per a aconseguir les llicències d'activitats.

  L'entesa entre els impulsors d'un club de fumadors de cànnabis al barri de Sant Roc i les comunitats de veïns del carrer d'Anselm Turmeda sembla una fita complicada, a dia d'avui. Fa alguns mesos que el barri és conscient de la voluntat d'un grup de persones d'establir a tocar del mercat municipal un local per a fumadors, una notícia que no es va veure amb bons ulls a la zona.

   

  Tot i les reunions i el diàleg constant entre totes les parts, l'Associació de Veïns es mostra contrària a la iniciativa i assegura que faran tot el possible per obrir el seu desenvolupament. En principi, l'entitat necessita realitzar una sèrie d'obres al local llogat per instal·lar elements com ara un sistema de ventilació especial, i per a això hauria d'accedir a les comunitats adjacents a l'espai. En aquest sentit, l'entitat veïnal avança que totes les comunitats barraran el pas i no permetran cap obra.

   

  Des de l'Ajuntament expliquen que van rebre el primer projecte de l'associació i que ja els hi ha estat remés l'informe amb les modificacions i correccions que cal fer per poder disposar de les llicències.