Els alevins del Tennis Taula Badalona, subcampions d’Espanya

  0
  CTT Badalona.jpg

  28/06/2016 – L'equip format pels germans Arnau i Pau Lloret, Sergi Bocanegra i David Repecho assoleixen la segona posició per tercer any consecutiu en la Ciutat Esportiva de Blanes.

  El Club Tennis Taula Badalona ha participat una temporada més al Campionat d'Espanya, per primera vegada en molt de temps s'han celebrat a Catalunya, fet que ha propiciat la participació més alta del club fins a la data. Un total de deu equips, omplint totes les categories masculines, a més de l'absolut i l'adaptat i més de 30 jugadors han tenyit de blau la Ciutat Esportiva de Blanes.

   

  Com a resultats més destacats l'equip aleví masculí, format pels germans Arnau i Pau Lloret, Sergi Bocanegra i David Repecho, ha aconseguit pujar al podi per tercer any consecutiu, aquesta vegada arribant a la final i disputar-li el títol al CETT Esparreguera, que partia com a favorit. En adaptats, Seoane ha sumat una plata Classe 6, cedint en la final davant el favorit, Valera, i un bronze en dobles fent parella amb el madrileny Garrido, caient per la mínima a les semifinals (2-3).

   

  Altres resultats destacats han estat els vuitens de final de Mariona Bachs en pre-benjamines, de Pau Lloret i Sergi Bocanegra en alevins i d'Adrià Fernàndez en juvenils.