Concert del projecte Barris en SolFa del Consorci Badalona Sud

  0

  Aquest dijous, 14 de juny, a les 19.30 hores, el Teatre Principal de Badalona (carrer de Francesc Layret, 41), acollirà un nou concert dels nens, nenes i joves que participen en el projecte Barris en SolFa del ConsorciBadalona Sud, sota la direcció de Pablo Persico i amb Ravid Goldschmidt (hang), Ignacio Peres (Tabla), Victor Carol (Didgeridoo) i el lutier Ángel Di Stefano com a músics convidats. 

  En aquesta ocasió, els nens i nenes de l'orquestra interpretaran les seves pròpies creacions al costat d'un quartet de vents i metall. L'acte comptarà amb la presència del regidor de Serveis Socials i Salut de l'Ajuntament de Badalona, David Gómez.

  Recordem que Barris en SolFa és un projecte del Consorci Badalona Sud que treballa amb menors i joves en risc d'exclusió social o situació de vulnerabilitat, amb la música com a eina per treballar l'educació en valors.
  Aquest projecte socioeducatiu i musical té com a objectiu promoure l'aprenentatge i la creació musical de forma comunitària entre infants i joves amb la col·laboració de músics professionals i les entitats i centres educatius de Badalona Sud.

  Les entrades, que són gratuïtes, es poden sol·licitar escrivint a [email protected] o trucant al 933 988 793 de 10 a 13 hores.