Mario Pérez aconsegueix dos pòdiums

0
    34

Aquest cap de setmana s’han celebrat les finals dels Campionats de Catalunya benjamí, aleví i infantil a Tarragona. La Unió Gimnàstica i esportiva de Badalona havia aconseguit classificar 6 alevins i 2 infantils.

Mario Pérez va ser el gran triomfador de la jornada. Al matí va aconseguir la segona millor marca als 60 metres llisos parant el crono als 9"14. A la tarda, amb més vent en contra, va augmentar 4 centèsimes el seu temps per aconseguir la plata. L'atleta badaloní també participava en els 600 metres llisos. Un espectacular esforç a la recta final li va permetre quedar en tercera posició, a una centèsima del segon (1'48"65).

Al matí Andra Vizuete i Pau Mata van aconseguir la vuitena plaça als 2.000 metres marxa. Sandra Merchan no va poder classificar-se per la final dels 60 metres llisos degut a una mala sortida. El mateix li va passar a Jorge Bermejo als 220 metres tanca per culpa d'un mal franqueig d'una tanca que el va relegar al penúltim lloc. Als 80 metres tanca va tenir més fortuna classificant-se per la final però de nou a l'última prova va ensopegar en la darrera tanca i va perdre la cinquena posició.

A la tarda el marxador infantil Ferran Albiol va acabar en sisena posició dels 3.000 metres marxa.

Segons Baldemar, el monitor del club present a la jornada "tot i no obtenir els resultats més esperats, el campionat va deixar molt bones sensacions".