Concert solidari de gospel a la Parròquia de Santa Maria

  0
  55

  12/12/2015 – La Fundació Acollida i Esperança ha organitzat  per a aquest dissabte dia 12 la segona edició del concert solidari de Nadal.

  La Fundació Acollida i Esperança ha organitzat  per a aquest dissabte dia 12 la segona edició del concert solidari de Nadal. La cita enguany és a Badalona, a les 20:30h a la Parròquia de Santa Maria. La Coral Gospel Sentits interpretarà un repertori variat amb temes tradicionals, gospel contamporani i cançons del món del pop inspirades en el gospel. 

   

  L’entitat celebra aquesta trobada nadalenca amb la voluntat de donar-se a conèixer a la ciutat de Badalona; sensibilitzar sobre les necessitats de les persones que atén la Fundació, homes i dones que pateixen exclusió social, especialment persones afectades pel VIH/sida sense recursos econòmics, personals ni suport familiar, i recaptar diners per finançar projectes de futur. L’entrada del concert és del 10 euros que aniran com a donatiu a l’entitat.

   

  La Fundació Acollida i Esperança es dedica a promoure espais d’acollida per a persones en situació d’exclusió social amb la finalitat d’acompanyar-les i donar-los oportunitats de canvi, tant pel que fa a la millora de la seva qualitat de vida com a la seva promoció com a persones. L’acte comptarà amb la presència de diferents representants del govern municipal.